Vitaliseer je bedrijf met mijn hulp

Je kunt mij voor veel vraagstukken inschakelen voor het vitaliseren van je bedrijf. Ik beweeg me graag binnen vraagstukken die draaien om transformatie en het verankeren hiervan in ieder individu en de organisatie.

Direct contact opnemen

Waar kan ik je bij helpen?

Doordat ik als buitenstaander word ingevlogen, ben ik sterk in het voorhouden van een spiegel. En zorg ik ervoor dat elke betrokkene ook in die spiegel durft te kijken. Waar kan je mij voor invliegen? Denk aan het geven van advies en begeleiding bieden bij een sollicitatieprocedure, zodat je een persoon aanneemt die bij jouw bedrijf past. Of deelnemen als externe adviseur aan de klachtencommissie. Mij inzetten als vertrouwenspersoon binnen je organisatie is ook een expertise. Zorgvuldig omgaan met privacy en de ander zich gehoord en gezien laten voelen eveneens.

Welke zakelijke vraag je ook hebt, als je ervoor openstaat om beweging in gang te zetten, om die daadwerkelijke verandering teweeg te brengen, heb je aan mij zoals we dat in Brabant zeggen “unne goeie”. Ik zorg ervoor dat elke werknemer op de plek zit waar hij of zij hoort en wil zijn. Zodat kwaliteiten tot hun recht komen en niet alleen je medewerkers vitaliseren, maar je bedrijf ook.

Wat breng ik mee?

Binnen mijn werk als Gz-Haptotherapeut staat vanuit verbinding autonoom bewegen centraal. Zo beweeg ik me ook graag binnen zowel mijn eigen praktijk als in organisaties. Vanuit mijn rol als Zakelijk Adviseur krijg ik vaak te horen dat ik diegene ben die de vinger op de zere plek durft te leggen. Dat ik durf te gaan staan voor wat er echt speelt en datgene zeg wat er alsmaar nietuitgesproken wordt. Ik zorg voor beweging en rumoer, op een positieve manier. Laat mij die hete kolen maar uit het vuur pakken, ik vind het inmiddels meer zorgwekkend als ze blijven liggen. Ik weet wat er nodig is om daadwerkelijk in beweging te komen. De basis? Het maken van een échte verbinding. Door het creëren van basisveiligheid kan de autonomie van de mens groeien en vitaliseren en ontstaan de mooiste ideeën, innovaties en nog veel meer.

Ik help je graag bij jouw vraagstuk en ben benieuwd waarbij ik je kan ondersteunen

Zullen we eenskennismaken? Neem contact op via onderstaande button!

neem contact op